galerie foto

POZE EVENIMENTE

{gallery}/galerie{/gallery}

Playlist nunta

Desfasurator CLASIC pentru nunta 
Stim ca nunta este cel mai important eveniment din viata oricarei persoane. De aceea noi dorim ca petrecerea sa fie perfecta, si playlist -ul nuntii sa fie bine ales  !

Impreuna cu DJ -ii nostri am creat o scurta prezentare a playlistului unei nunti. Acesta reprezinta o varianta de playlist clasica a derularii unui eveniment de tip nunta cu melodii "cheie", sugerate de DJ pentru a va putea face o idee despre modul in care vom desfasura evenimentului.

Evident, acest playlist nunta poate fi modificat in functie de preferintele dumneavoastra muzicale. 

Playlist nunta - desfasurator clasic :

1. Primirea Mirilor – Mars Nuptial

2. Primirea Invitatilor – Cavaleria Rusticana – Mars Primire

3. Caffe Concert / Muzica ambientala  aprox. 1 ora.

 4. Servirea Aperitivului. Sugeram ca aperitivul sa fie servit inainte ca petrecrea sa incepa propriu zis. Marea majoritatea a invitatilor sunt deja de obositi dupa cununia religioasa si toate drumurile facute pana la sosirea la locatie.

Revenind la servirea aperituvului, acesta se poate anunta printr-un mars specific astfel incat invitatii sa pofteasca la masa (recomandat in special atunci cand ospatarii restaurantului au program de prezentare a mancarii).

In timpul mesei, se poate pune orice gen muzical doriti atat timp cat este vorba despre piese mai lente “de ascultat”. Recomandam pentru servirea aperitivului un program muzical compus din slow-uri cantate de catre artisti renumiti precum: Julio Iglesias, Al Bano and Romina, Vaya Con Dios, Richi E Poverri, Adriano Celentano, , BZN, Smokie, UB40, Bob Marley, Queen etc

5. Valsul Miresei (colajul coregrafiei cuplului) . Pentru o atmosfera de vis puteti alege unul dintre serviciile de mai jos :

Fum greu

fum greu nunta, pret fum greuPRET 500 lei

 

Fum greu + spot urmarire

fum greu nunta, spot urmarire nunta

PRET 750LEI

Lumini arhitecturale

Lumini arhitecturale nunta  PRET 400 LEI

Pachet PREMIUM

fum greu lumini arhitecturale

PRET 900 LEI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


6. Dansul Nasilor – In cazul in care nasii doresc sa danseze pe o anume piesa, daca nu, se trece la punctul urmator.

7. Momentul in care toata lumea este invitata la dans. Piesa este tot una slow, romaneasca sau straina (invitatii se ridica mai usor la dans, pe o piesa lenta). 

8. Playlist / programul de dans numarul 1. Dupa una sau doua piese slow, incepe cu adevarat programul de dans. In principiu sunt doua directii spre care se poate pleca (totul depinde de optiunea dvs, pe care o vom lua la intalnirea de dinaintea evenimentului) : 

1) muzica disco, hituri sau melodii antrenante, daca printre invitati predomina cei tineri.

sau

2) muzica populara

Programul de muzica populara incepe cu o hora mai lenta si treptat ritmul este crescut pana la o sarba ritmata. Durata programului variaza foarte mult in functie de reactia publicului. Rolul DJ -ului este acela de a urmari persoanele aflate pe ringul de dans si de a sesiza semnele de oboseala, de plictiseala, de placere sau de bucurie ale invitatilor si a anticipa dorintele muzicale ale invitatilor.

9. Dupa programul de populara / disco se trece la genul urmator printr-o piesa lenta;  in acest fel raman pe ring persoanele care au dansat (desi acum sunt obosite), dar in acelasi timp se ridica la dans si alti invitati. Scopul nostru este sa rulam persoanele de pe ringul de dans, asftel incat toti invitatii sa ia parte la distractie si sa danseze in ritmul melodiilor pe care le indragesc. 

10. Muzica disco folosita este compusa din piese foarte cunoscute, astfel incat sa trezeasca amintiri si sentimente placute atat in randul persoanelor mai in varsta cat si invitatilor mai tineri.  Principiul este acelasi ca la muzica populara se incepe cu cateva piese dansante dar cu un tempo mai lent, si se creste treptat ritmul, spre rock & roll si latino. 

11. Playlist / programul de dans numarului 2, cuprins intre aperitiv si peste, este inceput cu o romanta Ex: Gabriel Dorobantu, Catalin Crisan etc. Structura playlistului pentru nunta este de regula urmatoarea slow, disco, pop, latino, etno, populara (hore dupa care sarbe).  Muzica populara folosita se bazeaza pe principiul descris la punctul 7.  Programul de muzica slow, disco, pop, latino, dance se va face plecand de la melodii lente (slowuri) si ajungand la genuri de muzica ritmate (latino si dance), trecand astfel prin toate genurile muzicale. Daca printre invitati se regasesc multi tineri se pot incerca si cateva hit-uri dance actuale.

 

 
12. Servirea Pestelui, se poate anunta printr-un mars specific, la fel ca in cazul aperitivului sau se poate continua programul de dans cu inca cateva piese pana cand mancarea este servita tuturor invitatilor. In timpul mesei se poate pune muzica populara de ascultat, slow-uri internationale.

13. Playlist / programul de dans numarul 3. Deja DJ -ul cunoaste bine preferintele invitatilor, de aceea el va alege cele mai bune melodii. In general se merge tot pe un ciclu slow, disco, pop, latino, etno, populara pentru ca toti invitatii sa danseze. Se stie ca la o nunta varsta invitatilor variaza, si deci cei mai in vastra agreaza mai mult genurile populare, iar cei tineri muzica pop sau latino. Astfel orice invitat va sta cel putin o data pe ringul de dans. 

 

 
14. Servirea sarmalelor. In timpul mesei de regula se asculta muzica populara de pahar si de petrecere mai lenta. Cateva exemple ar fi: Irina Loghin, Mircea Rusu, Gica Petrescu, Maria Tanase, Generic, Azur etc.

15. Playlist / programul de dans numarul 4. In general este caracterizat prin multa muzica populara si piese grecesti sau arabesti, sau putem merge pe ciclul slow, disco, pop, latino, etno, populara, in functie de invitati. DJ -ul isi va da seama de preferintele invitatilor si isi va adapta propriul playlist nunta. 

 

 
16. Servirea Fripturii.  La fel ca si in cazul sarmalelor se asculta muzica populara de masa. Se pot alege piese cu care publicul interactioneaza, spre exemplu piesa “Cine-i Nascut in ….”, sau "Cu ce m-am ales in viata" , "Pusca si cureaua lata".
 
17. Playlist / programul de dans numarul 5. Aici in general putem avea 2 cazuri: 

1) atunci cand majoritatea invitatilor se afla la varsta a 2-a, programul muzical/playlist nunta va contine populara si muzicaveche

2) atunci cand printre invitati se afla si multi tineri se poate incerca si un ciclu de muzica noua.

3) atunci cand invitatii sunt in pondere egala, se poate merge pe ciclul slow, disco, pop, latino, etno, populara. 

 

 
18. Primirea Tortului se anunta printr-un mars, dupa care urmeaza clasicul “La multi ani”, sau daca doriti un instrumental din filmul "the mask" ce se preteaza foarte bine momentului sosirii tortului. In general dupa primirea tortului urmeaza una sau 2 piese slow, instrumentale, sau cu versuri, deoarece acesta este momentul in care toti invitatii ciocnesc cu mirii si ii felicita.

19. Obiceiurile cele mai des intalnite in Bucuresti sunt, aruncarea buchetului (noi recomandam piesele "All the single ladies", "Cindy Lauper - Girls just wanna have fun", "The Weather Girl - It's raining men"), voalul Miresei (piesa “Ia-ti mireasa ziua buna” varianta clasica sau una mai vesela, cantata de Constantinescu), hora miresei (o hora instrumentala ritmata) si uneori jarteaua (piesa “Joe Cocker – You can leave your hat on”).

 
20. Dupa obiceiuri, se pun piese ce mentin atmosfera vesela. Invitatii ramasi in general raman tinerii, deci se pune muzica mai noua sau genuri de muzica ce nu au fost abordate. 

Dupa cum am mentionat si la inceput, acest playlist nunta reprezinta varianta clasica, des utilizata de catre noi, playlist ce sta la baza oricarei petreceri reusite.

Sper ca v-am fost de ajutor si ca v-am starnit interesul. Asa ca nu ezitati sa ne contactati pentru orice intrebare sau sugestie !

Pentru de talii nu ezitati sa ne contactati :

Tel : 0721 281 801 

E-mail : office@insound-events.ro

Schela lumini

Schela lumini nunta


Punem la dispozitia dvs schela lumini nunta cu jocuri de lumini, ce includ capete rotative, moving head si proiectoare led par. Schela lumini nunta da culoare evenimentului dvs, si poatefi folosita atat pentru iluminatul scenei, cat si al ringului de dans, dar poate fi folosita / setata pentru iluminatul arhitectural al incaperii. 

Schela lumini nunta poate genera un joc de lumini conceput cu ajutorul unui controller dmx, cu miscari si culori variate, pe ritmul muzicii sau automat, totul in functie de preferintele dvs. 

Cu ajutorul schela lumini nunta putem ilumina arhitectural salonul in culoarea dorita cu, astfel schela poate fi folosita pentru intampinarea oaspetilor sau pentru momentele in care nu se danseaza. , creand o ambianta placuta evenimentului .

La cererea dvs putem oferi pachet complet, SCENA si SCHELA LUMINI. Mai jos puteti regasi cateva configuratii. Pt detalii va stam la dispozitie.

Fum greu

FUM GREU NUNTA


Fum Greu NuntaLasa-te condusa in pasi de dans intr-o atmosfera de vis !

Alege fum greu nunta si deschide petrecerea nuntii tale cu un moment perfect !

Masina de fum greu nunta functioneaza cu gheata carbonica si are ca durata de functionare intre 2 si 6 minute in functie de dimensiunea ringului de dans , sau puterea jetului ales (puternic sau lent). Fum greu nunta nu se ridica la mai mult de 50 cm de sol si nu deranjeaza olfactiv.

Recomandam fum greu nunta impreuna cu lumini arhitecturale sau schela de lumini pentru a creea o atmosfera si o ambianta placuta. Fum greu nunta capata culoare in momentul incare luminile sunt indreptata spre ring. Deasemenea recomandam lumina Follow spot pentru a pune in evidenta momentul dansului.

Pentru informatii si rezervari ne puteti contacta la : 0721 281 801 / office@insound-events.ro

 

 

SUPER OFERTA EARLY BOOKING 2018

1. Fum greu - Dansul mirilor - 450 lei (PRET INTREG 500 lei)
2. Pachet Premium ** BESTSELLER** - 799 lei (PRET INTREG 900 lei)
- fum greu + gheata carbonica
- 12 lumini arhitecturale multicolore
3. Schela lumini - 699 lei (PRET INTREG 800 lei)
OFERTA LIMITATA !
Rezerva acum : 0721 281 801
 

 

 

 

 

 

 

 

 

LUMINI ARHITECTURALE

Lumini arhitecturale nunta


Lumini arhitecturale nuntaRecomandam lumini arhitecturale sau lumini ambientale atat evenimentelor private cat si corporate.

Lumini arhitecturale ajuta la decorarea saloanelor pentru evenimente , ofera o nota de eleganta si un ambient placut salonului.

Puteti alege din diverse nuante de culoarea pentru lumini arhitecturale nunta precum roz, mov, albastru, verde, rosu, auriu etc. Lumini arhitecturale  se monteaza setate cu nuanta aleasa de dvs, sau se pot configura mai multe culori interschimbabile la intervale de timp alese de dvs, prin intermediul controller-ului DMX. Preturile de mai jos includ transport, montaj si conectica asigurate de noi. Luminile arhitecturale se monteaza in aceeasi zi cu evenimentul sau cu o zi inainte, in cazul in care sunte mai multe echiapemente de montat ( sunet, schela , efecte etc ).  

Recomandam pachetul Lumini arhitecturale PRO, pentru iluminarea tavanului, deoarece efectul de iluminat arhitectural capata amploare si culoarea este mai omogena si placuta. Pchetul Lumini arhitecturale PRO vine insotit de o schela de lumini cu 4 moving head-uri ( capete rotative ) conectate la o comanda de lumini ce poate controla miscarile , sensul si unghiul in care fascicolul de lumina bate. Astfel, luminile pot fi indreptate spre iluminarea arhitecturala a tavanului, pentru momentele de primire a invitatilor, sau pot creea un adevarat show de lumini pe perioadele de dans, in interiorul ringului de dans si nu numai. 

Pentru detalii sau informatii nu ezitati sa ne contactati ! Telefon : 0721.281.801 sau e-mail office@insound-events.ro